Een professionele installatie voor uw event

De Dj booth met led verlichting in combinatie met  een 2 weg array systeem van  RCF  is een ware eyecatcher. Voeg hierbij een keurig lichtboeket via 2 led par spots (statisch licht), 2 mini movingheads  en een kleurenlaser (bewegend licht) ondersteund door geurloze mistische rook en je hebt een perfecte installatie  voor elk feest.

installatie Dj's on the road Sandy
Insyallatie Dj's on the road Sandy

Naargelang de behoefte en het budget van de klant

Naar gelang u wensen is het mogelijk andere opstellingen te hanteren. Volgens soort feest  locatie en budget .
De installatie word geplaatst voor aanvang van het feest. Alles word netjes opgesteld en alle kabels zoveel als mogelijk weggewerkt .

djs on the road

Uplighters

Met onze draadloze uplighters heeft u de vrijheid om elke ruimte te verlichten in de juiste sfeer. Deze zijn bovendien voorzien van draadloze dmx en kunnen dus meegestuurd worden met de muziek. Een must die op je event zeker een meerwaarde biedt.

Sparcular

Sparcular koud vuurwerkfonteinen voor zowel indoor als outdoor . Het is koudvuur dus geen brandgevaar en geen vergunning voor nodig. . De hoogte kan worden ingesteld tot 5m. Bedienbaar via een afstandsbediening of DMX een echte eyecatcher op uw event .

Photobooth

Photobooth
We zijn verheugd in 2024 u te kunnen meedelen  dat we vanaf nu ook een photobooth kunnen aanbieden. Deze word geplaatst  en afgesteld door een professionele fotograaf .  Aan een vaste prijs met onbeperkte prints. Een niet onbelangrijk detail het kaartje van de print word ontworpen in de stijl van de uitnodigingen.

360 graden photobooth spinner
Gekker kan het niet meer worden maar ook een 360 photobooth spinner kunnen we aanbieden. Met de 360 graden photobooth spinner word een slomo video genomen vanaf alle kanten.Neem plaats op het platform de camera bevestigd op het  platform draait automatisch om je of jullie heen resultaat een geweldige slomo video.
Klaar om direct gedeeld te worden op sociale media voorzien van een intro, outro en muziek.