Over ons

Over ons

Dj’ on the road ontstond halfweg de jaren negentig en is  geesteskind van Dj Sandy Huyghebaert . Tot op heden is en blijft Dj’s on the road een feestelijk verhaal zonder eindpunt !

Organiseer je een party? Reken dan op aangepaste dj-service via Djsontheroad.be volgens gekozen locatie, aantal verwachte personen, wensen en budget. Jarenlange ervaring met privéfeesten, diner- en dansavonden, bedrijfsevents en partnership met INFINITY.be garanderen je een professionele aanpak. In de service hoort een klank- en lichtinstallatie. Je allround dj kan ook inprikken bij een zaalinstallatie of PA van een liveband. Vraag het aan!

 
dj-sandy-infinity
dj-peter-djsontheroad-thumb1
ronny zw

Dj Sandy

Dj Peter

Dj jan

Dj Ronny

Sinds 2013 is dj Sandy een vaste zakenpartner bij INFINITY.be

UITSTEKEND
50 recensies op
Lindsay Demuynck
Lindsay Demuynck
2023-11-24
aanbevolen
Via vrienden hadden we postieve reclame gekregen van DJ on the road. Het contact voor het boeken van het feest verliep zeer vlot. Ook tijdens het feest was het alles aangenaam. De muziek en sfeer zaten er van bij het begin goed in. Zeker een aanrader!
Joeri Baeke
Joeri Baeke
2023-11-18
aanbevolen
Lang deze weg willen wij joeri en Danny de dj van dienst op onze trouw van 17/11/23 hartelijk bedanken voor het super feest dat wij hebben gehad dankzij een top dj Iedereen van onze genodigden waren laaiend enthousiast over de muziek en de ambiance die hij heeft gebracht gewoonweg fantastisch Deze is echt een aanrader voor al u feesten Dank u dank u dank u
Mathias Andries
Mathias Andries
2023-10-02
aanbevolen
Bedankt voor de goeie muziek en sfeer! Perfecte communicatie gehad met Sandy en thema’s kunnen meegeven die we op ons trouwfeest wouden horen. De dansvloer werd voortdurend gevuld dankzij de heel goeie voeling van de DJ met het publiek! Dit maakte onze avond af!
Crmbrgge Bjorn
Crmbrgge Bjorn
2023-09-11
aanbevolen
We hebben dj on the road gevonden op de trouwbeurs in Oostende vorig jaar en meteen hadden wij een goede klik met Sandy. Er was steeds een goede communicatie en een week voor de trouw hadden wij nog eens afgesproken om de laatste details af te spreken, op het feest zelf was alles super geslaagd en zoals we hadden afgesproken. volgens we maar met een beperkte kring waren hebben wij ons super geamuseerd! Daarmee is dj on the road een absolute aanrader!!
Franky Baeteman
Franky Baeteman
2023-08-25
aanbevolen
Dankuwel Sandy! Onze dansvloer was van begin tot einde gevuld. Er werd gedacht aan jong en oud, en je wist perfect in te spelen op onze gasten. De bijkomende sfeermakers maakten het nog leuker, vooral de binnenkomer bleek een topper! De bespreking vooraf was zoals je altijd bent, eerlijk en transparant. Wij blijven je alleszins aanraden. Dikke merci!
Tamara Boydens
Tamara Boydens
2023-08-10
aanbevolen
We hadden Sandy van DJ’s on the road ingehuurd voor ons huwelijk, we waren erg tevreden en mede door hem hebben we een fantastisch feest gehad. Voorafgaand aan ons feest hadden we 2 maal overleg en werden alle opties duidelijk overlopen, bij vragen kon Sandy ons steeds op de goede weg helpen. De dag zelf kwam hij met enkele leuke voorstellen om de sfeer in de zaal nog beter te maken! Bedankt om ons huwelijk fantastisch te maken! Je ziet ons zeker nog eens terug als we nog eens een feestje zullen doen!
Davy Albrecht
Davy Albrecht
2023-07-30
aanbevolen
Bedankt aan Sandy voor de top muziek die hij draaide op onze trouw. Het was dikke ambiance!!
Cynthia Vandewalle
Cynthia Vandewalle
2023-06-29
aanbevolen
Zin in een spetterend feestje? Dan ben je bij DJ’s on the road aan het juiste adres! DJ Sandy zorgde niet alleen voor swingende muziek, maar ook zijn verlichting zorgde voor een unieke sfeer in onze tuin. Bedankt om er een prachtige avond van te maken voor jong en oud!
Emi Lie
Emi Lie
2023-06-05
aanbevolen
Ons huwelijksfeest was op en top door de muziek van DJ Peter! De communicatie en voorbereidingen waren supergoed. Hij stond direct klaar om het geluid en muziek tijdens onze ceremonie, eten en dansfeest te verzorgen! De dansvloer stond dan ook van de eerste tot de laatste minuut vol. Het is een kunst. Hij hield rekening met wat wij en de genodigden goeie muziek vonden en dat was duidelijk! Dankjewel DJ Peter om er zo’n topfeest van te maken. Een goeie DJ maakt een goed feest en daar heb je zeker voor gezorgd!
Kelly Van Nevel
Kelly Van Nevel
2023-06-05
aanbevolen
Was zoals we wilde ambiance voor jong en oud, was super DJ Sandy bedankt voor de super leuke muziek iedereen heeft genoten