Voorbereiden


  Gebruik deze invulpagina voor het persoonlijk voorbereiden van een huwelijksfeest na reservatie, maar NIET vroeger dan 14 dagen voor je feest plaatsvindt. Denk er goed over na en stuur alle informatie in één keer. Heb je voor sommige vragen geen inspiratie? Laat het over aan je vakman en vul in: 'DJ'. Is iets niet van toepassing, vul dan in: 'NVT'. Heb je vragen of hulp nodig? Aarzel niet om even te bellen.

  gegevens (double check net vóór je feest)


  Datum feest *

  Feestzaal *

  Voornaam huwelijkspartner 1 *

  Voornaam huwelijkspartner 2 *

  Uw email *

  timing avondfeest vanaf laatste receptie (double check net vóór je feest)


  Aankomstuur gasten avondfeest receptie- en tafel (NIET afzonderlijke namiddagreceptie en ook NIET dessertgasten) *

  Uur aan tafel avondfeest (volledige maaltijd) *

  Aantal personen voor dansfeest *

  feestelijk aankondigen aan tafel + algemene info


  Aankondigen naar eretafel OUDERS (indien je zelf kiest, neem een opgewekt nummer, geen slow of luistermuziek)

  JaNeen

  Aankondigen naar eretafel HUWELIJKSPAAR (indien je zelf kiest, neem een opgewekt nummer, geen slow of luistermuziek)

  Eenmaal aan tafel doe je een korte verwelkoming van je genodigden (via microfoon). Indien je ouders in de bloemetjes wil zetten, kan dat onmiddellijk bij het verwelkomen gebeuren of later tussen de gerechten. Spreek duidelijk af met de zaalverantwoordelijke. Zijn er bedankingen?

  JaNeen
  Muziek bij het bedanken. Laat bij voorkeur je dj kiezen.

  Muziek bij het pronkstuk van het dessert. Laat bij voorkeur je dj kiezen. Indien je zelf kiest, neem een opgewekt nummer, geen slow of luistermuziek.

  openingsdans(en)


  Opgelet: Ga er NIET van uit dat je dj videoversies (bv. YouTube) gebruikt. Indien medley (> 2 tracks) moet je zelf een afgewerkte mp3 mix bezorgen van goede geluidskwaliteit.

  OPENINGSDANS HUWELIJKSSPAAR

  Nummer openingsdans huwelijkspaar volledig laten spelen?

  JaNeen (vul aan hoe lang in vrij veld onderaan)

  Tweede dans met OUDERS (mogelijk en) gewenst? We nemen meestal een half nummer.

  JaNeen

  Derde dans met (SCHOON)OUDERS (mogelijk en) gewenst? Gebeurt vaak via tradioneel vermenigvuldigen, zie verder.

  JaNeen


  Veel meer trage nummers na elkaar zijn afgeraden. Van het begin af moet de dansvloer op korte tijd gevuld worden. Kies hoe de dj het dansfeest verder op gang brengt:

  dansvloer vullen na opening


  KEUZE 1, SLOW: dj nodigt iedereen tegelijk uit op de dansvloer na de openingsdans (of halfweg tweede/derde openingsdans met ouders)

  KEUZE 2, PARTY: idem met uptempo partymuziek
  KEUZE 3, Vermenigvuldigingsdans met marsen (schlagers) 5-tal keer oproep om andere partner in de zaal te kiezen (ouderwetse manier sterk afgeraden want 8/10 niet meer succesvol)

  Opgelet: om het zeker te laten lukken is jullie inzet nodig. Verzoek vooraf (!) zelf aan de gasten van de ere-tafel en je beste vrienden om samen naar de dansvloer te komen en rondom jullie mee te dansen! Verduidelijk je keuze in het vrij veld onderaan. Bijvoorbeeld indien dans met de ouders niet mogelijk is.

  nuttige info voor mijn dj


  Ik onderschrijf dat 'alleen' mijn eigen muzieksmaak niet voor iedereen past, en er misschien wel voor zorgt dat de dansvloer leeg blijft. Ik sta toe dat mijn dj een gevarieerd programma brengt om iedereen op het feest te betrekken. De dj kan opgestuurde tracks van slechte geluidskwaliteit weigeren of vervangen door een andere versie!

  Samenstelling publiek
  5-14 jaar15-29 jaar30-44 jaar45-59 jaar60+ jaar  Voorkeuren
  Van alles een beetje (basisprincipe)Traditionele dansen / groepsdansenSchlager / NederlandstaligAmbiance / Apresski / FoutDisco / Pop / 70's-80'sNineties / NilliesHitparade / Commercieel(Retro-) House / Electro & andere EDMRock / Alternatief

  Formuleer beknopt detail openingsdans, jarigen, nuttige info, belangrijke nummers. Je mag zelf GEEN afzonderlijke afspeellijst (email, Word, Excel) opstellen.

  Welke nummers NIET

  Lees ook: 7 tips voor een volle dansvloer!

  Bevestigen


  Opgelet. Velden met een * verplicht in te vullen a.u.b.

  *Ik ga akkoord met het privacybeleid en stuur gegevens naar Sandy Huyghebaert te Oostende, ondernemingsnummer BE 0781.106.653. Uit voorzorg bewaart deze aanvraag de verstuurde gegevens niet op de webserver.

  De aanvraag is pas verstuurd wanneer je een boodschap op het scherm kreeg en ook een ontvangstmail hebt ontvangen. Emailproviders (Telenet, Proximus, Gmail, Hotmail...) wijzigen soms hun algemene filterinstellingen. Het is mogelijk dat ons antwoord in je SPAM-folder terecht komt. Zie dat desnoods ook na. We reageren altijd snel als de gegevens ons effectief bereiken. Bel zelf even als dat niet gebeurt?